1 / 5
SNEL & EFFICIËNT
IDEAAL VOOR CLUSTERAPOTHEKEN
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
BESPAAR MIN. 50% PER RECEPTREGEL
T.O.V. CENTRAL FILLING
4 / 5
AUTOMATISCH BIJ DE GROOTHANDEL
BESTELLEN OF UIT VOORRAAD VERZAMELEN
5 / 5
MULTITASKING, GELIJKTIJDIG
ETIKKETEREN/SORTEREN EN VERPAKKEN
 
De voordelen van Speed Filling
Speed Filling is speciaal ontworpen in samenwerking met en voor de apotheek. Hieronder staan alle voordelen opgesomd waarom u zou overgaan tot dit unieke concept.  
Efficiënt
Speed Filling zorgt ervoor dat mensen niet langer door elkaar hoeven te lopen tijdens de arbeidsactiviteiten. Ieder persoon op de werkvloer krijgt dan een eigen plek. Aan de voorzijde van de machine bevinden zich de invoervakken. Hier kan een persoon zonder van zijn plaats te hoeven lopen de geneesmiddelen op een Arbo verantwoorde werkhoogte invoeren. Aan zowel de linkse en rechtse zijde bevinden zich de compartimenten waarin de medicijnen per recept worden verzameld. Zodra een recept gereed is kunnen aan beide zijde gelijktijdig door een persoon de medicijnen worden voorzien worden van een receptverpakking.
Eenvoudig
De aard van de werkzaamheden is door de Speed Filler vereenvoudigd. Daarbij is de automatische controle op de werkwijze van de operator zeer strikt. Deze beide zaken maken het mogelijk dat de werkzaamheden ook door niet-apothekers assistentes kunnen worden uitgevoerd.
Snel
Omdat Speed Filling niet vanuit de patiënt maar vanaf het product werk maakt het niet meer uit hoe u de medicijnen aanvoert. U neemt willekeurig een medicijn en scant de barcode. De Speed Filler zoekt daar het juiste recept bij en transporteert dit medicijn automatisch naar de juiste locatie. Op deze manier kunt u voor meer dan 50 patiënten tegelijk Orderpicking uitvoeren wat natuurlijk een forse tijdsbesparing oplevert. Dit in combinatie met een etiket printer, welke het papier automatisch van het etiket scheidt, bedraagt de invoersnelheid van de speed filler tussen de 500 tot 700 artikelen per uur.
Compact
Omdat in het algemeen de ruimte in een apotheek schaars en duur is zijn de afmetingen van de Speed Filler daarop aangepast. De speed filler is een circa 3 meter lang, 1 meter breed en 2 meter hoog waarbij het werk oppervlak circa 4 bij 3 meter beslaat.
Schaalbaar
Standaard is de machine voorzien van 52 compartimenten. Mocht u er behoefte aan hebben om voor meer dan 52 patiënten gelijktijdig medicijnen te verdelen dan kan (ook achteraf) de machine worden uitgebreid tot wel meer dan 100 compartimenten.
Kosten effectief
Heeft u meer als 450 receptregels per dag dan is Speed Filling voor uw apotheek al rendabel. Door de hoge verwerkingssnelheid en de relatief lage investering heeft Speed Filling een korte Return-On-Investment. Qua onderhoud is er gekozen voor oplossingen en materialen welke weinig tot geen onderhoud vergen. Dit alles maakt Speed Filling de meest kosten effectieve manier om herhaal- en doktersrecepten klaar te maken.
Betrouwbaar
Omdat onze roots in de industrie liggen is de gehele machine opgebouwd uit hoogwaardige industriële producten wat uiteraard leidt tot een degelijk en betrouwbaar resultaat
Breed inzetbaar
Alhoewel de Speed Filler speciaal voor de apotheek is ontwikkeld is deze machine vanwege de hoge capaciteit, schaalbaarheid en industriële kwaliteit prima inzetbaar binnen de farmaceutische groothandel. Informeer naar de mogelijkheden!
Bovenstaande eigenschappen maken het voor uw apotheek uitermate gunstig om over te stappen op Speed Filling. Neemt u contact met ons op om de voordelen en terugverdientijd voor uw apotheek te vernemen.