Speed Filling
Speed Filling is een uniek concept om op een zeer snelle en efficiënte wijze alle herhaalmedicatie en doktersrecepten van één of meerdere apotheken te verwerken. Speed Filling is een product van Farma Sort B.V., een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in sorteeroplossingen voor de farmacie.
Speed Filling 3D, smart sorteeroplossing voor de apotheek
Central Filling en Local Filling
Speed Filling automatiseert het complete proces rondom Central- en Local Filling op een vernieuwende en snelle wijze. Zodra we spreken over herhaalrecepten is Speed Filling de meest snelle en daardoor ook de meest rendabele oplossing. Ook als u momenteel het Central Filling proces uitbesteed is dit een reden om de herhaalmedicatie in eigen beheer te gaan verwerken en daardoor de kosten te verminderen.
Werking
Herhaalmedicatie wordt voor meerdere patiënten gelijktijdig verzameld en vervolgens van etiketten voorzien. Na het etiketteren worden de medicijnen automatisch tot op recept niveau verdeeld waarbij ieder recept een eigen compartiment krijgt. Nadat de medicijnen verdeeld zijn worden deze van een recept verpakking voorzien waarbij een adresetiket aangeeft voor welke patiënt de medicijnen bestemd zijn. Na deze handelingen is uw recept gereed om aan de klant mee te geven of om op locatie te bezorgen.
Compact, Snel & Efficiënt
De compacte afmetingen maken dat het Speed Filling concept in veel ruimtes inzetbaar is. De efficiency van het apparaat zorgen voor een aangename werkomgeving voor de werknemer. Daarnaast zorgt de hoge verwerkingssnelheid voor een grote capaciteit en daarbij natuurlijk een snelle terug verdientijd van uw investering. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van al de voordelen die Speed Fillling voor uw apotheek te bieden heeft.

Nieuws

VNA apotheek Enter en Apothekersgroep Lisse stappen af van een handmatige sorteeroplossing. Beide apotheken kiezen nu voor een gemechaniseerde sorteeroplossing van Farma Sort. Waarom?, lees er alles over in de juli editie van het VNA magazine.

Tijdens het KNMP voorjaarscongres zal Easy Filling geïntroduceerd worden.Kom ook kennis maken met deze Easy sorteeroplossing

Blijf op de hoogte van alle bijzonderheden rondom onze producten en diensten. Registreer eenmalig en plaats al uw vragen en opmerkingen in ons support portaal.

Nu ook Easy Filling de handmatige variant van Roto- en Speed Filling. Rendeert al vanaf 50 receptregels per dag!

Tijdens het KNMP najaarscongres zal Farma Sort de werkwijze van Speed- en Roto Filling demonstreren (stand ingang theaterzaal)

Artikel Pharmaceutisch Weekblad, interview met SGE apothekers Jolanda de Vlugt en Pim Poels

Speed Filling sorteert voor gecentraliseerde XL-apotheek

Nu ook Roto Filling de compacte variant van Speed Filling. Voordelige smart oplossing, minimale afmetingen

Roto Filling smart sorteeroplossing voor de apotheek

Over ons

Farma Sort B.V. is gevestigd in Haaften en is gespecialiseerd in sorteeroplossingen voor de farmacie. Al onze producten worden in huis gefabriceerd en voorzien van door onze programmeurs geschreven software.
1 / 5
SNEL & EFFICIËNT
IDEAAL VOOR CLUSTERAPOTHEKEN
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
BESPAAR MIN. 50% PER RECEPTREGEL
T.O.V. CENTRAL FILLING
4 / 5
AUTOMATISCH BIJ DE GROOTHANDEL
BESTELLEN OF UIT VOORRAAD VERZAMELEN
5 / 5
MULTITASKING, GELIJKTIJDIG
ETIKKETEREN/SORTEREN EN VERPAKKEN